O nama

NAMA SE SVIĐA I VAMA ĆE

Dobrodošli u našu i vašu Dolinu Sreće

O NAMA

Dolina Sreće je turisticki kompleks koji vam nudi nezaboravan odmor u srcu prirode. Nalazi samo 10 kilometara od centra grada, te nekoliko kilometara od magistralne prometnice M-5, posjetitelji će imati osjećaj da se nalaze u nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji. Istina je ipak da je riječ o samo egzotičnoj, ali ne i tako dalekoj destinaciji. Vrlo blizu, a uskoro i lako dostupna bit će svim ljubiteljima uživanja u prirodi, ali i svima onima koji žele svoju obitelj, partnericu ili partnera ili društvo odvesti na nezaboravni vikend u prirodi. U budućnosti je planirana izgradnja i dvorane za vjenčanja, kapaciteta 150 mjesta, adrenalin staza i još mnogo toga...

SMJEŠTAJ

Izaberite kućicu za odmor koji čete pamtiti.

Kućica 1

Jacuzzi

€48.5
REZERVIŠI

Kućica 2

Idealna kućica za savršen odmor u srcu prirode.

€42
REZERVIŠI

Kućica 3

Idealna kućica za savršen odmor u srcu prirode.

€42
REZERVIŠI

Crvenkapica

Jacuzzi

€60
REZERVIŠI

Ljubičica

Coming soon

Zilic
Zilic
1. March, 2021.
10
Iskreno pozitivno iznenadjen, jako ugodan smjestaj. ☺Osoblje i jako uredno cisto, samo za preporucit dalje. Jako ljepo mjesto i ugadjaj. ☹Nemam primjerki.
Stipo
Stipo
1. March, 2021.
10
Schöner kann man es sich niegrgends vorstellen. ☺Traumhafter Ort wo man sich richtig erhollen kann.
Anadi
Anadi
1. March, 2021.
10
☺Sve je bilo savrseno, pohvale za jako ljubazno osoblje 🙂
Dino
Dino
1. February, 2021.
10
Exceptional
Lea
Lea
1. February, 2021.
10
☺Prekrasno uređenje, sve je čisto i uredno, jako ljubazno osoblje, dostupan je mini bar u kućicama, šamponi, ručnici... sve je bilo divno i jako opuštajuće!
Ajla
Ajla
1. February, 2021.
10
Mir i tišina u ljepoti prirode zagarantovani. ☺Divno mjesto za odmor od gradske gužve. Uređeno, čisto, praktično. U sobama je sve što je potrebno, od osnovnih stvari do svih higijenskih potrebština. Veliki izbor hrane iz restorana, koja je kvalitetna i prihvatljive cijene. Osoblje je izuzetno prijatno i gostoljubivo. Na recepciji su dostupni 24h i čine sve da se osjecate ugodno! Sve pohvale i preporuke za organizaciju, urednost i pristupačnost. U procesu je i izrada jahačke staze i šetališta. Sigurno cemo se vratiti!!!
Ahmed
Ahmed
1. February, 2021.
8,0
Very good
Darko
Darko
1. February, 2021.
10
Putovanje i boravak za 10!!!!
Branislav
Branislav
1. February, 2021.
10
Exceptional
Nejra
Nejra
1. January, 2021.
8,0
Very good ☺ The staff was amazing, extremely kind and helpful. The place is really nice and comforting. The whole ' village ' was really pretty and relaxing. ☹ It doesnt have the kitchen and the other bad's bedclothes was dirty, looked like it hasn't been changed for a long time.

JAVITE NAM SE

Za bilo kakva pitanja, sugestije i prijedloge.

Pozovite nas

Možete nas pozvati telefonom na broj +387/63-559-105

Pošaljite nam email

Možete nas konaktirati putem kontakt forme ili direktno na email: info@dolinasrece.com